Spring til indhold

Riga Conference d. 28-29 oktober: tidl. NATO generalsekretær og statsminister, Anders Fogh Rasmussen, taler ved åbningen

28.10.2016  13:58

I dag åbnes den årlige Riga Conference, hvor lettiske og internationale eksperter i udenrigs, sikkerheds og forsvarspolitik mødes for at diskutere aktuelle problematikker som påvirker landene på tværs af Atlanterhavet. Anders Fogh Rasmussen er en af åbningstalerne.

Hovedtemaerne i år er geo-økonomi, hybrid krigsførelse, det transatlantiske samarbejde, relationer mellem Rusland og vesten, sikkerhedsudfordringer i informationstiden, samt udsigterne for landene i det Østlige Partnerskab.

Anders Fogh Rasmussen vil tale i sessionen der omhandler NATO’s udfordringer, og alliancens nødvendige tilpasning, for at forblive en relevant aktør, som er i stand til at skabe sikkerhed i det nye sikkerhedspolitiske landskab. De Canadiske og Estiske forsvarsministre, Harjit Sajjan og Hannes Hanso, samt den tidligere lettiske præsident, Vaira Vike-Freiberga, vil også deltage i denne session.

Ambassadør Hans Brask vil også deltage i konferencen, sammen med flere andre danske eksperter.

Følg venligst dette link, for at læse mere om konferencen: www.rigaconference.lvSeneste nyt

    Se alle