Spring til indhold

Markedsbesøg til forsvarssektorerne i Letland og Litauen

29.06.2017  11:01

Forsvarsministerierne i Litauen og Letland har besluttet, at landene skal opfylde NATO’s målsætning om, at 2 % af BNP allokeres til forsvarsbudgettet i 2018. I 2017 forventes forsvarsbudgettet at udgøre 724 millioner euro i Litauen og 449 millioner euro i Letland, hvilket er en stor forøgelse af begge lands forsvarsbudgetter. Derudover vil Letland i 2017 mødekomme NATO’s målsætning om, at 20 % af forsvarsbudgettet anvendes til investeringer i militært materiel. De kommende investeringer i forsvarssektoren skaber en unik mulighed for danske virksomheder for at træde ind på markedet i Baltikum.

 

Hvis du ønsker at lære mere omkring markedssituation og de nye forretningsmuligheder i forsvarssektoren, afholder de danske ambassader markedsbesøg til Letland og Litauen den 28.-30. November 2017. Ambassaderne skaber kontakt mellem de danske virksomheder og relevante interessenter fra forsvarssektoren samt potentielle kunder og partnere. Der vil desuden være mulighed for at se militær baserne i Letland og Litauen. Turen kan tilpasses de deltagende virksomheders ønsker.

 

For flere detaljer omkring turen, klik her for at se ambassadens appetitvækker eller ring til ambassaden på +371 6722 6210.Seneste nyt

    Se alle