Spring til indhold

Handels- og udviklingsminister Mogens Jensen besøgte Letland

26.03.2015  14:07
Den 24-25 marts besøgte handels- og udviklingsminister, Mogens Jensen, Letland. I forbindelse med besøget mødtes ministeren med Det Danske Handelskammer (DCCL).

Baggrunden for ministerens besøg i Letland var deltagelse i uformelt handelsmøde for EU’s handelsministre. Desuden deltog den europæiske handelskommissær, Cecilia Malmström og WTO’s generalsekretær, Roberto Azevêdo på mødet.

Formålet med mødet var at diskutere EU’s eksterne handelspolitik, med særligt fokus på nuværende og kommende frihandelsaftaler. Derudover blev udviklingen i TTIP forhandlingerne mellem USA og EU, drøftet.                     

I forbindelse med besøget i Letland mødtes ministeren med Det Danske Handelskammer (DCCL) på den danske ambassade i Riga. Mødet var en oplagt lejlighed for danske virksomheder i Letland til at fortælle om deres arbejde i landet. For ministeren var det en mulighed for at orientere sig om danske eksport- og investeringsmuligheder på det lettiske marked, derudover forhørte ministeren sig om de russiske sanktioners indvirkninger på danske virksomheder i Letland. Ministeren blev desuden orienteret om, hvilke sektorer danske virksomheder bevæger sig indenfor i Letland.

""Seneste nyt

    Se alle