Spring til indhold

Nordic Baltic Business Forum 2016 i Riga

01.11.2016  08:39

For tredje år i træk, afholdes ’Nordic-Baltic Business Forum’, som er arrangeret af de nordiske handelskamre og ambassader. Forummet finder sted d. 2. november, og vil være besøgt af talere, som diskuterer hvad fremtiden bringer for globale byer, luftfart, arbejdspladser, kreativitet og indlæring, samt den økonomiske udvikling i de nordiske og baltiske lande.

Forummet er en god platform for networking, da det er muligt at møde nordiske og baltiske virksomheder, samt personer der til daglig arbejder for at øge samhandel og økonomisk integration blandt landene. Arrangementet er organiseret af de nordiske handelskamre og ambassader, samt private sponsorer.

Blandt talerne er:

Arvils Aseradens, Letlands økonomiminister. Aseradens deltager i åbningen, i anledning af 25 års jubilæet for nordisk–baltisk samarbejde.

Morten Hansen, Leder af den økonomiske afdeling på Stockholm School of Economics, Riga, som vil tale om udsigterne for den nordisk–baltiske økonomi.

Stanislava Yankovskaya, Leder af virksomhedsudvikling, LEGO (Rusland & CIS), som vil tale om udviklingen af kreativitet og indlæringsevner.

Olli Kantanen, Finlands Ambassadør til Letland. Ambassadøren vil åbne forummet på vegne af de nordiske ambassader.

Anne Grethe Solberg, Ph.d., konsulent, Headhunter, Forsker. Solberg vil tale om fremtidens udvikling af karriere og ledelse.

Det fulde program kan ses nedenfor:

''''Seneste nyt

    Se alle